Kiitos vuodesta 2020 arvoisat lukijat!

Taas on yksi vuosi Valohullun blogikirjoituksia taputeltu. Nyt on hyvä hetki tutkailla, että miltä kuluva vuosi on näyttänyt ja mitä seuraava vuosi kenties tuokaan tullessaan. Kuluva vuosi 2020 on ollut Valohullulle henkilökohtaisesti älykodin ja älyvalaistuksen aikaansaannosten osalta hyvä, joten olen tyytyväinen siihen mitä tänä vuonna sain kotona aikaiseksi. Ehkäpä minulle tärkeimmät älykodin tämän vuoden saavutukset olivat:

Älyvalaistuksen.. tai siis yleensäkin valaistuksen osalta sain aikaiseksi muutamankin hienon toteutuksen, joista mainitakseni:

Erityisesti älykodin toteutuksista jokainen toteutus on päivittäin aktiivisessa käytössä, ja vaikea olisin enää ilman näitä arjen helpottajia elää. Valaistuksen tuunaus on aina plussaa ja kyllä nämä ovat iloa tuoneet meidän lisäksemme myös vieraillemme 🙂

Blogi-statistiikkaa

Vuosi 2020 on ollut blogin osalta oma pienimuotoinen menestys. En olisi bloggailua aloittassani voinut kuvitellakaan, että kirjoitukseni yleensäkään ketään kiinnostaisi. Nyt seuraan innokkaasti analytiikkatietoja, jotka kertovat, että blogissani on vieraillut kuluvan vuoden aikana n.14 500 eri käyttäjää. Tämä on valtava määrä käyttäjiä bloggaajalle, jonka oma odotusarvo blogille ei alun perin ollut kovinkaan suuri. Eniten tämä kuitenkin kertoo siitä, että ainakin osa kirjoituksistani kiinnostaa lukijoita ja artikkelien sisältö on ajankohtaista. Lisäksi se vahvistaa käsitykseni siitä, että älykoti- ja älyvalaistus -puuhastelu on kasvava harrastus ja voi olla, että kynnys harrastuksen aloittamiselle on muutenkin tämän vuoden aikana madaltunut. Ehkäpä osasyyllinen voi olla tänä vuonna koko ihmiskuntaa piinannut koronavirus, joka on jättänyt osalle enemmän aikaa kotiin liittyvään puuhasteluun, mutta eipä ryhdytä kunniaa sinne sen enempää vierittämään.

Suosituimmat artikkelit blogissani kuluvana vuonna ovat olleet (sivukäyntimäärään perustuen):

Molemmat artikkelit julkaistiin alku vuodesta, joten kävijöitä on ehtinyt raportille kertymään tämän liki 12kk ajan. Hieman myöhemmin julkaistut artikkelit ovat siis takaa-ajoasemassa ja analytiikkaa tulkiten seuraavat artikkelit ovat olleet sivun katselumäärillä laskien mielenkiintoisimmat:

Tulevan vuoden 2021 tavoitteet

Olen asettanut blogin osalta ensi vuoden tavoitteeksi käyttäjämäärän kasvattamisen ja sen myötä myös potentiaalisten blogiyhteistyökumppaneiden löytämisen. Nyt on hyvä pohjatyö tehty ja ensi vuonna pyrin jatkamaan samaan malliin. Ensi vuoden blogi-kirjoituksien aiheet tarkentuvat aina sitä mukaa kun omia älykoti-/älyvalo-tarpeita ilmenee, mutta ensi vuonna pyrin ainakin kirjoittelemaan enemmän tuotearvioita ja käyttökokemuksia mielenkiintoisista tuotteista. Lisäksi tammikuun aikana ilmestyy todennäköisesti ensimmäinen blogiyhteistyönä tehty Valohullun artikkeli – jännittävää – mutta siitä sitten infoa lisää kun on toteutumassa. 🙂

Ensi vuonna laajennan älykotirepertuaaria mahdollisesti myös Hubitatiin, joten tämä laajentaisi tulevan artikkelikirjon sisältöä oletettavasti ekspotentiaalisesti.

Joten vielä kerran suuri kiitos, että olette jaksaneet artikkelejani lukea ja osaa kommentoidakin. Osa monista keskusteluista on käyty myös yksityisviestien kautta ja on hienoa, jos olen sitäkin kautta voinut harrastuksen parissa avittaa.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2021!!! 🙂

Scroll to Top