SmartThings NEW app ja WebCoRE PUSH-notifikaatiot

EDIT 11.12.2019

WebCoRE PUSH-notifikaatiot toimivat nyt myös uuden ST-applikaation kanssa. Pistoneissa tulee täpätä kohta ”Store in Messages”, jota Classicia käytettäessä ei ole tarvetta tehdä.

Alkuperäinen kirjoitus:

Pikaista informaatiota niille, jotka käyttävät SmartThingsin uudempaa anrdoid-applikaatiota (ei Classicia) ja WebCoREa.

WebCoREn PUSH-notifikaatiot eivät toimi uuden SmartThings-applikaation kanssa. Classic-applikaation käyttäjillä WebCoRella määritetyt PUSH-notifikaatiot toimivat kuitenkin normaalisti. Olen tehnyt tästä tiketin Smartthings tukeen, sekä WebCoREn kehittäjille. Toistaiseksi en ole saanut mitään järjellistä vastausta, mutta olen toiveikas, että tilanne korjaantuu.

Sillä välin uuteen applikaatioon siirtyneet voivat paikkalla haavojaan joko siirtymällä takaisin Classicin käyttöön tai vaihtoehtoisesti luomalla uuden applikaation ”Automations” alle korvaavat notifikaatiosäännöt. Nykyisten WebCoRE PUSH-notifikaatio -sääntöjen jättäminen Pistoneihin ei aiheuta ongelmia, vaikkakaan viestit eivät sellaisenaan läpi tule. Kun tilanne kehittäjäpuolella korjataan, pitäisi tilanteen normalisoitua myös uuden applikaation käyttäjille ja Pistonit alkavat toimimaan kaikilta osin.

Scroll to Top