Hubitat Mobile (BETA) – Laitehallintaa nyt pilvestäkin

Hubitat julkaisi tovi sitten päivityksen Hubitat Elevationille (v.2.2.7). Tämän lisäksi Hubitat Mobilen beta-versiota päivitettiin (Android 1.6.0 / iOS 1.2.0) ja samalla esiteltiin uusi ominaisuus, joka mahdollistaa laitteiden hallinnan myös Internetin yli. Toistaiseksi laitehallinnassa on tosin enabloituna vain katkaisimet, himmentimet ja valot, mutta tulevaisuudessa laitelistaa tullaan laajentamaan kattamaan kaikki Hubitatiin liitetyt laitteet.

Tämä on kerrassaan loistava uutinen, ja tämä onkin ollut ainoa asia, jota olen SmartThingsin puolelta ikävöinyt. Hubitat pyörii yhä edelleen 100%:sti lokaalisti Internetistä riippumattomana, mutta nyt käyttäjällä on mahdollisuus hallita valaistusta julkisen verkon yli. Jatkossa esim. lukkojen tai pääsulkuhanan hallinta onnistuu tarvittaessa vaikkapa sietä kesämökin laiturilta asti.

Mikäli olet innostunut Hubitat Mobilen Beta-versiota testaamaan, niin prosessi käynnistyy linkin kautta Beta-ohjelmaan kirjautumalla.

https://play.google.com/apps/testing/com.hubitat.app?fbclid=IwAR3doK57BH_paHwut3kw-AQsFWifr7X_E66DXZN3zh1WPxmQ-p5J0CBSTNc

Tämän jälkeen sovellus löytyykin mm. Androidilla Play-kaupan kautta ja voidaan sieltä asentaa. Suosittelen!!

Scroll to Top